Logo
5 out of 5

Направено за Теб

Условия за доставка

Всички цени са с включен ДДС.

Доставките се извършват до офис на Еконт с базова цена от 4.90 лв. Доставките до адрес се заплащат в съответствие с тарифата на Еконт. Срокът за доставка на Еконт е в рамките на един работен ден.

Срокът за подготовка за изпращане на наличен продукт е 1 работен ден.
Срокът за изработката на продукт в общия случай е 1-5 дни, освен ако не е посочено друго в описанието на самия продукт.

Начини на плащане на поръчката:

Банков превод

Наложен платеж/пощенски паричен превод

Условия за връщане на суми

Ако е направено плащане по поръчка, която творецът е отказал поради невъзможност да бъде изпълнена, е длъжен да възстанови сумата на поръчката по посочена от клиента банкова сметка.

Моля, преди да направите плащане, уверете се, че поръчката ви е потвърдена за изпращане.

Cancellation / Return / Exchange Policy

Отказване на поръчка

С потвърждаване на поръчката, Клиентът сключва "договор" за доставка и приема условията за изработка и/или доставка на избраните продукти, според посочените условия.
Творец може да откаже едностранно поръчка, ако избраният продукт не е наличен, не може да бъде изработен в срок или липсват материали за неговата изработка. Ако е направено плащане по поръчката, творецът е длъжен да възстанови сумата на поръчката.

Връщане на продукт

Връщане на продукт може да бъде направено в рамките на 14 дни според законоустановения срок, във отличен търговски вид, в който е бил изпратен, като разходите по връщането се поемат от купувача.

Замяна

Замяна на един продукт, когато съответства на поръчаният артикул и на неговото описание, може да се направи единствено за такъв, чиято стойност е еднаква на заменяния, като пощенските разходи се поемат изцяло от купувача.

Ако на клиента е изпратен продукт, който не съответства на поръчания, той се замена от твореца, като творецът поема изцяло пощенските разходи по замяната.

x