Добре дошли в платформата на ArtNakit

ArtNakit е място в интернет пространството, създадено с мисъл за българските творци. Място, в което те да се чувстват у дома си и в което да могат да представят и разпространяват своите произведения пред широка аудитория.

ArtNakit е съвременна, модерна платформа за онлайн търговия, ориентирана изцяло към ръчно изработени предмети на изкуството и на занаятите. В нея посетителите биха могли да открият разнообразни артикули като бижута, дрехи, плетива, аксесоари, картини, икони, картички, предмети за дома и други произведения, излезли изпод умелите ръце и креативния ум на творците.

Ние ги подкрепяме като предоставяме мястото, в което те да представят себе си и творчеството си.

Подкрепете ги и вие като изберете ръчно изработен от тях подарък за себе си или за скъпи на сърцето ви хора.

Каква е мисията на платформата

Събира двете части на едно неделимо цяло – творци и любители на ръчно изработените предмети – произведения на изкуството и на занаятите.

Как ви помага

Търсите подарък за себе си или за празничен повод. Тук ще намерите разнообразие от предмети, изработени със сърце и с артистичен усет за естетика и за красота. Искате да притежавате нещо уникално и неповторимо – тук е мястото да го намерите.

Какви са предимства й

Платформата притежава съвременен и модерен дизайн, който ви предоставя красиво изживяване докато търсите своето нещо. Тя притежава богата функционалност, която ви улеснява в намирането на подходящия подарък и прави пазаруването ви удоволствие за сетивата.

Момичето с куката
Ray